Rama tha se nuk e verifikonte dot ç’fshihte Valdrin Pjetri, Basha i nxjerr videon t.ronditëse

“Krahasuar me Edi Ramën, Valdrin Pjetri është një k r iminel i r angut të tretë, një t rafikant i d ënuar d roge që ka fshehur të kaluarën e tij”.

Keshtu thote Lulzim Basha ne pergjigje te reagimit te shefit te qeverise qe tha se nje parti nuk verifikon dot se cfare ka fshehur nje person jashte shtetit.

“Por është Edi Rama ai që futi në politikë dhe zyrat e shtetit dhe i bëri deputetë, kryebashkiakë e zyrtarë të lartë dhjetëra k riminelë me rekorde të t merrshme k riminale, t rafikantë, p ërdh u nues e deri v rasës.

Edi Rama është k ërcënim dhe rr ezik për jetën dhe sigurinë e çdo familje shqiptare!

Gjatë regjimit të tij, Shqipëria u kthye në parajsën e k rimit të o rganizuar dhe të pastrimit të parave të p ista nga t rafiku i d rogës dhe k orrupsionit.

K rimi dhe Edi Rama janë të pandashëm. Që të largojmë k rimin duhet të largojmë Edi Ramën.