Raportohet si gropë në rrugë, kur e shohin nga afër s’u besojnë syve

Punëtorët e mirëmbajtjes së rrugëve në Florida ishin ftuar për të mbyllur një gropë, por ata vërejtën se nuk kishin të bënin me një të tillë dhe menjëherë lajmëruan policinë.

Por, ata janë befasuar kur e kanë parë se çfarë është në të vërtetë.

Sipas policisë, përmes këtij tuneli synohej plaçkitja e bankomatit që është në afërsi të bankës.