Rëndohet situata, g.od.itet Tom Doshi

Militantët e PD tentojnë të s ulmojnë Tom Doshin dhe këshilltarët socialiste pas mbledhjes se konstituimit te keshillit bashkiak. Ata e kane g oditur me shishe uji.

Doshi tha per mediat: Sot mora pjesë në mbledhjen e këshillit bashkiak si aleat i PS. Nuk morën pjesë në zgjedhje, s’kanë pse protestojnë

Me t ensione është shoqëruar mbledhja e këshillit bashkiak.

Ish kryetarja e këshillit Greta Bardeli ka protestuar dhe ka tentuar të prishë mbledhjen.

“Kjo mbledhje është jolegjitime, antikushtetuese, do mbani përgjegjësi”, ka qenë thirrja e saj.