Ri.kthehet ho.rrori i fillimit në Itali, bilanci i sotëm është tra.gjikPo rikthehet ho.rrori i fillimit të pandemisë në Itali. Mësohet se në 24 orët e fundit kanë vd.ekur 221 persona dhe janë infektuar 21,994 të tjerë.Me bilancin e sotëm numri i përgjithshëm i viktimave ka shkuar në 37,700 ndërsa numërohen në total  564.778 persona të infektuar që prej fillimit të shpë.rthimit të pandemisë.Që prej fillimit të pandemisë deri më tani në Itali janë shëruar 271.988 persona ndërsa në gjendje të rëndë për jetën aktualisht janë 1,411 të tjerë.