Rikthehet tri.toli/ P.anik dhe f.rikë, shp.rthen makina në mes të TiranësNjë at.entat?! Ende nuk ka informacione zyrtare por një sh.përthim tri.toli ka tr.onditur kryeqytetin në zonën e Vasil Shantos.Një makinë ka shpë.rthyer.  Nga pamjet, makina duhet e shkatërruar thuajse tërësisht.