Rrë.qe.thëse/ Barbana Dini i përlo.t të gjithë me dedikim për Ergin në ditën e lindjesRrë.qethës ka qenë dedikimi i i ka bërë së fundmi Barbana Dini vëllait të saj që katër vite më parë iku nga jeta, këngëtarit të njohur Ergi Dini. Ergi Dini ditën e sotme do të festonte ditën e sotme 26-vjetorin e lindjes nëse do të ishte ende në këtë botë.Me anë të një postimi Barbana i ka bërë një dedikim prekës vëllai të saj.“Sot është dita jote e lindjes!Sa dhimbje e madhe është të kesh shumë gjera për të thënë dhe të mos kesh mundësine ti thuash,sepse asnjë fjalë nuk ka me vlerë dhe nuk ndryshon asgjë…Sa dh.imbje të jetosh pa ty, sa dh.imbje të mos kesh prezencën tende për ti dhënë kuptimin që kishte jeta me ty…Sa gjëra do doja të ti thoja,” shkruan Barbana në postimin e saj

Kujtojmë se Ergi u nda nga jeta pas një aksidenti me motor në zonën e ish-bllokut.