Rregullat e liri-daljes për fundjavën, ja si do të veprohet nesër e pasnesër

Kjo fundjavë do të vijojnë njësoj si ajo që lamë pas.

“Kjo fundjavë do të vijojë njësoj si e shkuara, ta kaloni sa më qetë”, shkruan Rama ne nje postin me rrjetet sociale.

Ashtu si fundjavat e mëparshme, edhe ajo që lamë pas ishte e dedikuar për të moshuarit deri në orën 10:00 dhe nënat me fëmijë nga ora 11:00 deri në orën 17:30. Ndërkohë që u ndalua qëndrimi në parqe.

Të shtunën do të qëndrojnë hapur vetëm ushqimoret dhe farmacitë deri në orën 17:30, ndërkohë që të dielën gjithçka do të jetë e mbyllur