Rregullat e reja për p.rostitutat, ja dy stilet që do lejohen me klientët

Punonjësit e s.eksit në Zvicër kanë hartuar një listë rregullash të cilat thonë se ulin rrezikun e transmetimit të Covid-19 në shtepite publike.

Ato jane ne pritje qe qeveria te jape urdhrin per te rifilluar ‘punen’.

Plani për të rihapur këtë industri u përgatit nga organizata ProKoRe.

Kjo e fundit thotë se pozicionet seksuale të cilat do lejohen sepse sigurojnë distancë të sigurt midis fytyrave, janë “doggy style” dhe “cowgirl reverse”.

Këto pozicione zvogëlojnë rrezikun e transmetimit të virusit përmes spërklave, shkruan portali mediatik zviceran Watson.

Të dy stilet lejojnë që gruaja të qëndrojë me fytyrë larg partnerit, duke shmangur kështu kontaktin ballë për ballë.