Rudina Dembacaj me këtë foto e tha përfundimisht, ja e vërteta e martesës me Aleksin

Rudina Dembacaj prej kohësh përflitet për ndarjen nga bashkëshorti i saj Aleksi, e për aq kohë sa nuk ka ardhur një reagim zyrtar nga ana e aktores dhe moderatores, të gjithë jemi të prirur të mendojmë se martesa e tyre ka përfunduar.

Dembacaj ka publikuar në rrjetin e saj Instagram një foto me të bijën, dhe e ka shoqëruar me mbishkrimin: “Viki, Elsa dhe unë. Epo natën e mirë…”.

Duket se me këtë foto, Dembacaj e ka vulosur përfundimisht se martesa e saj me Aleksin ka mbaruar. Pasi në asnjë moment nuk ka përmendur se pranë tyre ishte dhe Aleksi.