S.eks me sekretaren para kolegëve, ja çfarë ndodhi me zyrtarin qeveritar. Ishte i njohur për…Zyrtari i qeverise u pushua nga puna, pas videos virale ku dukej duke bërë s.eks me sekretaren e tij gjatë një lidhjeje direkte në Zoom, ku do mbahej konferenca me vartësit e tij.Sipas mediave vendase, Jesus Estil, ishte i njohur për problemet që ai kishte me pajisjet teknologjike dhe zyrtari i pafat nuk e kishte kuptuar se e kishte lënë ndezur kameran.Të pranishmit në takimin online nisën diskutimet para se zyrtari të ngrihej në këmbë dhe të shkonte drejt një femre e cila duket e ulur në divan disa hapa larg nga kompjuteri dhe nisën të bënin marrëdhënie seksuale duke lene te shtangur ata qe po i shihnin.

Kjo nuk eshte hera e pare qe ne takimet ne Zoom, pjesemarresit harrojne kameran ndezur dhe kapen duke kryer marredhenie.