S.eks në sy të kolegëve, zyrtari i qeverisë shtang me pamjet e nxehta (video)Një zyrtar qeveritar u kap duke bërë s.eks me sekretaren e tij, në Filipine.Pasa se Jezus Estil, të bashkohej në takimin online me vartësit e tij, me sa duket kishte shtypur butonin e gabuar dhe e la kamerën të ndezur.Të pranishmit në takimin online nisën diskutimet para se zyrtari të ngrihej në këmbë dhe të shkonte drejt një femre e cila duket e ulur në divan disa hapa larg nga kompjuteri dhe nisën të bënin marrëdhënie s.eksuale duke lene te shtangur ata qe po i shihnin.

Kjo nuk eshte hera e pare qe ne takimet ne Zoom, pjesemarresit harrojne kameran ndezur dhe kapen duke kryer marredhenie.

s1s2s3