Sa e trishtë! Burri zgjohet nga koma dhe mëson v.dekjen e gruas. Ai kërkon t’i bëjnë…

Lawrence Nokes eshte 69 vjeç. Amerikani u zgjua nga koma në 10 Prill, rreth 11 ditë pasi u shtrua në Qendrën Spitalore Carroll dhe u vendos në intubim.

Nokes punonte asistent infermier në Shtëpinë e Pleasant View Infermierisë në Mt. Airy, Maryland.

Ai doli pozitiv ndaj k.oronav.irusit.

Kur ai doli nga kujdesi intensiv dhe mund të merte frymë, i vetmi person që Nokes kërkoi të shihte ishte gruaja e tij Minnette. Mjekët hezituan ndërsa Nokes vazhdoi me kërkesën e tij për të takuar gruan e tij. Ai nuk e dinte që Minnette kishte v.dekur në gjumë në 7 Prill, një ditë para ditëlindjes së 72-të.

Pasi burri i saj u shtrua në spital, Minnette, gruaja e tij prej 24 vjetësh kishte filluar të ndihej shumë e lodhur. Ajo rezultoi pozitive ndaj k.oronav.irusit.

Kur Nokes mësoi për v.dekjen e gruas, frymëmarrja e tij filloi të përkeqësohej. Ai dërgoi nusen e tij dhe u kërkoi punonjësve të kujdesit shëndetësor që ta linin të nënshkruante një urdhër që të mos shpëtonte. Ai v.diq në 15 Prill.