“Sa mall o shok, do takoheshim këtë verë”, jeta u tregua kaq e pamëshirshme me ty kohët e fundit…Kolegë e miq, të t ronditur nga ndarja e parakohshme nga jeta e njeriut dhe kineastit të madh, e kujtojnë Gjergj Xhuvanin përmes veprave të tij dhe fragmenteve jetësore.Të shumtë janë ata që e kanë shprehur t rishtimin e dh imbjen edhe përmes rrjeteve sociale. Lexoni disa nga postimet prekëse:gj6gj5gj4gj3gj2gj1