Sa meshkuj duhet të ketë kaluar një femër që të quhet kurvë? Ja si përgjigjen shqiptarët (video)

Sa meshkuj duhet të ketë kaluar një femër për t’u quajtur kurvë?

Besojeni apo jo, por kjo pyetje i është bërë vajzave dhe grave të Tiranës nga “Zjarr Tv” e përgjigjet e tyre do t’ju shkrijnë së qeshuri.

Sakaq në videon e bashkëngjitur lajmit mund të shikoni se si reagojnë gratë e vajzat shqiptare të cilat nurmat i variojnë nga 3 në 10 meshkuj.

SHIKONI VIDEON KETU