Sa të mirë janë në shtrat meshkujt ua tregon profesioni, Samanta: Këta janë më të ndyrë, ja çfarë duan prej femrave

Samantha X  ka punuar si eskortë e klasës së lartë për 6 vite, deri në dhjetor të 2017. 44-vjeçarja ka vendosur të ndajë eksperiencën e saj, në mënyrë që gratë ta din së se çfarë i pret në dhomën e gjumit.

Avokatët:

Sipas Samantha, avokatët janë profesioni më i çuditshëm, pavarësisht nëse ata janë avokat penal, avokat divorci ose avokat i taksave.

Ajo thotë: “Nëse doni një natë të mprehtë seksi, avokati është ai që ju duhet.

“Dobësia e tyre për seksin e çuditshëm nuk zhgënjen kurrë të mos ju tronditë. Ata gjithashtu tregojnë histori shumë argëtuese dhe veshin kostume të mira”, thotë ajo.

Policët:

Samantha vlerëson se nuk duhet të presësh një seancë maratonë seksi me një punonjës policie. Ajo thotë: seksi për ta është qesharak, bukur dhe shpejt. Ata premtojnë se do të veshin uniformën e tyre një ditë, por nuk e bëjnë kurrë këtë.

Llogaritarët:

Smantha shpjegon: ata mjaft të vetëdijshëm se sa e “shurdhër” është puna e tyre, kështu që të shohësh “zonja” është eksitomi i tyre në jetë. Ai do t’ju sjellë çokollata, por mos filloni t’i flisni për taksa, vetëm nëse doni ta kaloni mbrëmjen në gjumë.

Ekspertët e IT:

“Nëse jeni duke kërkuar një njeri që është “i mirë me duart”, një IT është ai që ju duhet. Por mos i pyesni ata për punë  e tyre. Atyre i pëlqen një shaka e këndshme dhe aroma e mirë”, thotë ajo.

Muratorët, hidraulikët etj.:

Samantha thotë se ata mund të jenë “të ndryrë” në krevat, ndërsa thotë se janë një bast i mirë për ata që po kërkojnë një njeri të ndershëm. Nisur nga përvoja e saj, Samantha thotë: Ata nuk besojnë në mashtrim” dhe kanë tendencën të pëlqejnë gratë më të moshuara.