Saimir Tahiri mesazh të koduar për Edi Ramën

Ish-ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri, në dalje nga seanca gj.y.qësore në Gj.ykatën e K.r.imeve të Rënda, ku mori zyrtarisht statusin e “të a.kuzuarit” në çështjen “Habilaj”, ka k.ë.rcënuar sërish përmes një mesazhi të k.oduar kryeministrin Edi Rama.

“Nuk e ndjej veten asgjë nga ajo që ju thatë. Di të them që drejtësia i ka shumë borxhe njerzëve. Në këtë vend në 25 vite kanë qeverisur njerëz që kanë vrarë dhe vjedhur. Unë nuk kam vjedhur dhe vrarë kërkënd. Nuk është e kollajtë të jem unë kurban”, tha Tahiri për mediat pas seancës maratonë që zgjati rreth 8 orë.