Saimir Tahiri në rr.ezik, e paralajmëron avokati, pse q.au ish ministri në gjyq

Avokati i Saimir Tahirit, ne intervisten dhene sot per gazetaren Klodiana Lala, ka shpjeguar nje episod nga seanca e sotme gjyqesore qe u tha se klienti i tij ishte i emocionuar dhe ne sy kishte lot.

“Nuk ishte në lot, ai ka dhënë mandatin për këtë, ka treguar se është burrë. Ishte një gjendje emocionale, sepse vihet në rrezik jeta e tij.

Në vend që të vlerësohej për punën si ministër, ai vihet përballë akuzave, kur nuk ka asnjë provë.

Të gjykosh ish-ministrin për vepra tepër të rënda, pa asnjë provë, është të ulërasësh, të hipësh mbi tavolina.

Me aq sa e njoh dosjen dhe e njoh shumë mirë, nuk e di ku gjykata, në rast çmendurie, do ta gjejë një provë të vetme.