Sali Berishës nuk i del e keqja nga ajo që ndodhi mbrëmë dhe i tronditi të gjithë

Ish kryeministrit Sali Berisha duket se nuk po i del e keqja me lajmin që morëm dje të gjithë nga drejtësia shqiptare e cila e shpëtoi nga b.u.rgu përjetë Dritan Dajtin, akuzuar për v.r.asjen e 4 efektivëve në vitin 2009.

Ai shkruan sot në FB:

Ne SHBA vrasja e nje polici denohet me karrige elektrike.

Ne Shqiperi kur je mik i Edi Rames per vrasjen e nje polici denohesh vetem 6 vjet.

Dje Dritan Dajti, miku i Edvinit, vrasesi serial qe ekzekutoi kater oficere policie u denua vetem 25 vite apo 6 vite burg per nje oficer. Kjo eshte drejtesia e Edvin Kristaq Krimit. sb