Sandër Lleshi nuk pajtohet me vendimin për Dritan Dajtin, bën deklaratën e bujshme

MInistri i Brendshëm Sandër Lleshaj e ka quajtur një akt krim.inal dhe të padrejtë dënimin me 25 vite b.urg ndaj Dritan Dajtit.

“Nuk mund dhe nuk do të ketë paqe në shpirtin e Policisë së Shtetit, por edhe mua si ministër i Brendshëm, derisa ky vendim jo vetëm të zhbëhet nga Gjykata e Lartë, por derisa autorët e këtij akti të pashëmbullt dhe fyes për gjakun e gjithë dëshmorëve të policisë së shtetit të përballen me ligjin dhe drejtësinë e vërtetë.” – u shpreh Lleshaj.