Sapo kishin festuar 1 vjetorin e martesës, foshnjen e kishin në duar, djali i madh…si humbi jetën çifti

Shumë histori të dh.imbshme u raportuan nga ngjarjet e rënda që u përballa para tre ditësh  SHBA.

Në njërin prej s.ulmeve që ndodhi të dielën në El Paso, Texas, humbën jetën 22 persona, përfshirë një foshnje dy muajsh.

Jordan dhe Andre Anchondo arritën të shijonin vetëm pak javë anëtarin e ri në familje, pasi humbën jetën nga ngjarja.

Ata ishin në dyqanin walmart për të blerë objekte shkolle për vajzën e tyre 6 vjecare kur nisën të sh.t.ënat.

Instikti i nënës bëri që Jordan të mbrojë menjëherë djalin, ndërkohë që babai u hodh përballë tyre. Fatmirësisht vogëlushi mbijetoi. Por cifti, i cili sapo kishte festuar 1-vjetorin e martesës, ndërroi jetë.

“Foshnja e ka akoma gj.a.kun e nënës në trup. Ti shikon gjëra të tilla dhe nuk mendon kurrë se do i ndodhë familjes tënde”, tha një i afërm i ciftit.