Sauna, darka me deputetet femra të PS e o.rgji, Berisha zbulon çfarë bëhej brenda hotelit të Valdrin Pjetrit

Ish kryeministri Sali Berisha ka postuar mesazhin e një qytetari që e informon per ate cka ndodhte brenda hotelit te Valdrin Pjetrit.

“Hoteli nuk ishte i Valdrinit por i n arkoqeverise! sb”, shkruan Berisha.

Pershendetje dr nuk e di a je i informuar mire per Hotelin e Preveligje te Valdrin Pjetrit Ai hotel vertet nuk eshte i madhe ne dhoma te shumta e kopshte perrrethe por ne brendi ai eshte hotel spa me luksoze e Tiranes.

Disa qeveritare dhe deputet te PS veçanrisht zonja me shume rrine ne saunat dhe hamamet e sallat e masazhit te atij hoteli se ne zyrat e tyre.

Perveç kesaj ata Hotelin e perdornin edhe per darka o rg ji ne rrethe te ngushta. Per kete mjafton te merrni kamerat e sigurise perte konstatuar se ai hotel ishte me shume i qeverise se sa i Valdrinit.