S’e priste askush, këngëtarja shqiptare bëhet nënë

Këngëtarja shqiptare Zaimina është bërë nënë.

Ajo kishte kohë që nuk ishte aktive në rrjetet sociale dhe me sa duket ky lajm i ka befasuar të gjithë.

Megjithatë, ajo është shprehur se këtë vit dëshiron të jetë sërish shtatzënë që në 2020 të bëhet me një bebe tjetër.

“Do të doja që në vitin 2019 të kisha një shtatzëni që në 2020 të kem edhe një bebe tjetër, por gjërat do të shihen nga angazhimet e punës dhe të gjitha gjërat që do të vijnë”, u shpreh këngëtarja.