Se*ks në burg mes vr.asëse seriale, historia e dy kri.mineleve dhe pasioni pas hekurave

Rose West dhe Myra Hindley, dy vr.asëse seriale, kishin një marrëdhënie të fshehtë dashurie prapa hekurave. Historia është treguar nga avokati i West, i cili tha se marrëdhënia e tyre filloi në b.urgun e Durhamit, ku të dyja vuanin dënimet.

Avokati ka treguar se marrëdhënia mes tyre zgjati vetëm pak muaj, pasi Wes doli në përfundimin se e dashura e saj ishte shumë manipuluese dhe e rrezikshme.

Historia e jashtëzakonshme  e dashurisë mes dy grave në b.urg është një nga rrëfimet e një libri të ri, në lidhje me vr.asjet e rrëmujshme të rrugës Cromwell, shkruar nga ish-avokati i West-it, Leo Goatley, shkruan Daily Mail. Leo Goatley, përfaqësoi Rose West në gjyq për 12 vjet duke përfshirë edhe gjyqin e saj në 1995, për vr.asjen e dhjetë vajzave dhe grave të reja.