Sëmundja m.isterioze që po përhapet me shpejtësi, banorët në panik, e gjejnë veten me këto shenja në trup

I keni hasur edhe ju me pare keto shenja? Me to po perballen banorët e një qyteti të vogël në Australi te cilet tani po i t.remben një sëmundje m i sterioze që po përhapet me shpejtësi.

Shumë prej banorëve të “Lara” kanë fotografuar veten me shenja të skuqura dhe p uç rra në zona të ndryshme të trupit. Sipas Dailymail, kjo gjë ka prekur rreth 100 persona në zonë.

Por raportet e reja sugjerojnë se skuqja është përhapur përtej kufijve të qytetit. Një banore tha se doktorët nuk i japin asnjë shpjegim për këtë.

Ndër të tjera, tregoi se vajza e saj kishte të njëjtat shenja në kurriz, por iu zhdukën gjatë një udhëtimi në Melbourne. Sapo u kthye në shtëpi, iu rikthyen sërish.