Sh.kohet vendi fqinj, tjetër rekord i zi, e tme.rrshme se ç’po bën covidiSerish një rekord. Është situatë e tme.rrshme nëGreqi. Shifra të larta të infektuarish me Covid janë shënuar edhe gjatë 24 orëve të fundit, duke regjistruar një tjetër rekord.janë konfirmuar pozitiv 882 raste të reja dhe kanë humbur jetën 15 persona. Ndërkohë numri i përgjithshëm i të infektuarve me Covid deri më tani në Greqi ka shkuar në 28 216 persona mes të cilëve, 549 kanë humbur jetën.