Sh.okoh.en pushuesit shqiptarë, peshkaqeni del në breg të detit

Një peshkaqen duket se është kapur nga peshkatarët në Radhimë, Vlorë.

Ata që kishin zgjedhur bregdetin e Vlorës për të pushuar janë habitur teksa kanë parë një peshkaqen rreth 2 metra të gjatë të zënë nga peshkatarët.

Ai është vendosur në tavolinat e një lokali dhe ka mbledhur qytetarë të shumtë rreth e rrotull kuriozë për të parë krijesën e detit.