Sh.okuese/ Shembet hoteli gjatë punimeve, 18 të p.lagosur dhe 1 i vd.ekur

Hoteli i quajtur ‘ Hard Rock’ është shembur gjatë punimeve rikonstruktuese, në New Orleans, Luiziana.

Të paktën 18 punëtorë ndërtimi janë pla.gosur rë.ndë, ndërsa 1 prej tyre ka hum.bur jetën.

Punëtorët u zu.në poshtë nën gërmadhat e hotelit, pasi ai u shemb dhe ra mbi ta.