Shefi i mjekësisë ligjore: Nuk ka vd.ekur asnjë nga COVID-19 pa …

Shefi i mjekësisë ligjore në Hamburg të Gjermanisë jep të dhëna interesante rreth vi.ktimave në landin e tij.

Sipas Prof. Klaus Püschel, asnjë nga viktimat e shënuara deri më tani në Hamburg nuk ka vd.ekur pa pasur sëmundje shoqëruese.

Püschel thotë se vi.ktimat e derimëtanishme vuanin nga kanceri, sëmundje pulmonale kronike apo ishte duhanpirës të fortë, diabet, sëmundje vasko- koronale.

Pra sipas tij koronavirusi tek pacientët ka vepruar si pika e fundit në një shishe të mbushur plot teksa kërkon të qetësojë gjermanët duke i apeluar të mos kenë frikë pasi kjo e fundit është vërtet e dëmshme.

Profesori gjerman shprehet i sigurt se kjo pandemi do kalojë dhe frika qëndron ende pasi nuk ka vaksinë.