Shefja 29-vjeçare i kërkonte s*ks, burri e refuzon dhe u jep një mësim të mirë kolegeve pasi e pushuan nga puna

Ndonjëherë të jesh i pashëm të fut në telashe.Kështu një agjent pasurish të patundshme ka bërë një deklaratë që i ka lënë të gjithë të habitur. Ai se shefja e tij e kishte pushuar nga puna pasi nuk kishte pranuar të shkonte me të, pasi e donte shumë gruan e tij dhe nuk mund ta tra.dhtonte.

Këtë kërkesë, ai thotë se eprorja e tij 29-vjeçare Sarine Atamian ia kishte bërë ditën e parë kur ai kishte nisur punë aty dhe kishte tentuar ta puthte me forcë. Burri ka shtuar se shumica e kolegeve femra në zyrë e ng.acmonin vazhdimisht.

Para autoriteteve ai ka deklaruar se nuk kishte interes të kryente marrëdhënie jashtë martese dhe kjo ishte pikërisht arsyeja që çoi deri në pushimin e tij nga puna