Sherr i madh mes turisteve femra në vendin më të vizituar gjatë verës, ja pamjet

Kamerat e pushuesve kanë fiksuaar momentin kur dy femra janë g.rushtuar dhe sh.kelmuar me njëra-tjetrën në Greqi, në ishullin më të frekuentuar grek, Mikonos.

Siç duket dhe nga pamjet, dy turistet femra fillojnë të rrihen para kalimtarëve, për arsye që ende nuk bëhen të ditura.

Një person i tretë, një vajzë tjetër që duket se i përket grupit të tyre, përpiqet që t’i ndajë.

Përfundimisht, disa të rinj ndërhyjnë dhe arrijnë t’i ndajnë ato, duke i dhënë fund një spektakli që është parë në shumë vende turistike, por jo në Mykonos.

VIDEO KETU