Shkarkohet Drejtoresha e Tatimeve, Vasilika Vjero. Ja kush emërohet

Mësohet se Vasilika Vjero largohet nga drejtoreshë e Tatimeve dhe në vend të saj emërohet Enton Duro. Duro, aktualisht ka qenë drejtor i Drejtorisë së taksës së Pronës.

vijon…