“Shko merri telefonin Shullazit po ta mbajti. Bëni pazar me të fortët”, gazetari i turret drejtorit të B.u.rgjeve

Gazetari Flamur Vezaj i është kundërpërgjigjur drejtorit Agim Ismaili, i cili dy ditë më parë foli për gjendjen e b u rgjeve në vend.

Në një postim në Facebook, Vezaj shkruan se janë këta drejtor që bëjnë pazare me të fortët dhe që lejojnë takime në grup me anëtar të b andës, si Shullazi me shok brend b urgut.

Gjithashtu gazetari shprehet se do të pres SPAK-un që drejtorët të përfundojnë në b urg.

Më tej Vezaj i drejtohet Ismailit duke i thënë “shko merri telefonin Shullazit, Dajtit etj, po ta mbajti”