Shkodra në terr, papërgjegjshmëri e plotë nga OSHEE, ja çpo ndodh

Brenda harkut kohor te 2 oreve e gjithe zona pedonale dhe gjysma e Shkodres eshte perfshire nga nderprerje te energjise elektrike. Ikjet plot 4 here te dritave ne mbi 20 minuta, ne kulmin e orarit te daljeve te mbremjes, kane ndikuar qofte tek bizneset por edhe familjet qe jetojne ne kete zone. Te tilla luhatje energjie qe nuk dihet nga se vijne behen shkaktare te demtimit te pajisjeve elektro shtepiake. OSHEE totalisht ne papergjegjshmeri te plote mjaftohet me faktin se ka ndodhur nje defekt qe po punohet te riparohet. Por kjo situate qe perseritet asesi nuk mund te tolerohet per kompanine ne fjale qe “masakron” qytetaret e bizneset me faturat e fryra./ShkodraNews