Shkodranët i përgjigjen kontenierit të Voltana Ademit dhe deklaratave të saj. Përgjigja e tyre mbetet vetëm një: Të hiqet!

Sigurisht, që para se të lërë karrigen e saj, Voltana Ademi vendosi që të “hapte thesin”, duke hapur kështu tendra me vlera marramendase.

Një ndër ta ishte edhe tenderi për vendosjen e një kontenieri mes pedonales në qytetin e Shkodrës. Megjithatë, vetë qytetarët i janë përgjigjur kryebashkiakes.

Ata i kanë kërkuar që të hiqet sa më parë ky kontenier.

Më poshtë fotot: