Shkoi me 7 burra në një natë, vajza: Ja si u ndjeva

Historia e saj nuk është aspak e zakonshme.

Një vajzë nga Australia me emrin Nadia Bokody ka treguar historinë e saj për revistën prestigjoze të femrave ‘She Said’ ku ka përshkruar eksperiencën s*ksuale me 7 burra të ndryshëm brenda një jave.

Nadia kishte marrëdhënie me një djalë për 7 vite dhe ndihej e humbur. Kur u nda nga i dashuri i saj provoi të shkonte brenda në një javë me 7 burra të ndryshëm. “U shërova, u ndjeva prapë e gjallë dhe me pëlqeu,”  ka shkruar 24-vjeçarja në historinë e saj.

Shumë femra kanë reaguar në artikullin e saj duke iu përgjigjur ashpër “ U bërë kurvë për tu kënaqur”.

“Gjithsesi është shumë e lodhshme dhe nuk do ia sugjeroja femrave por që është një eksperiencë e veçantë,” ka shkruar në fund 24-vjeçarja.