Shkoi me temperaturë në urgjencë, mjekët duart në kokë pasi panë organin gje.nital të 43-vjeçarit, rrezikoi seriozisht jetënNjë burrë mbeti në pamundësi për të ecur, pasi organi i tij gje.nital u rrit aq shumë… saqë ju var deri në gjunjë duke e penguar të ngrihej më në këmbë.43-vjeçari, i cili nuk kishte qenë kurrë më parë në një mjek, dhe hera e fundit ishte rreth 30 vite më parë, u shtrua me urgjencë në një spital në Panama, pasi u kaplua nga ethet e forta.Pas kontrollit dhe grafive, mjekët zbuluar dhe ënjtjen e fr.kshme të organit të tij, që arrinte deri në gjunjë.
Ai kishte mbetur pa lëvizur për shumë vite me radhë dhe kishte qenë nëna e tij ajo që ishte kujdesur për çdo nevoje të tij, deri sa gjendja e tij u përkeqësua kaq shumë.

Lëkura ishte trashur dhe kishte dy plagë të hapura. Mjekët thanë se një skanim të trupit të tij zbuloi se ai kishte një hernie masive inguinale, që përfshinte dhe një pjesë të zorrëve.
Lëngu ishte grumbulluar në gjysmën e poshtme të majtë të organit dhe kishte ënjtje të rëndë në një nga veshkat.

Mjekët gjithashtu ishin të shqetësuar për faktin se mishi po fillonte të kalbej nxituan për operacione urgjente. Gjatë pesë ditëve të ardhshme ai mbeti në spital me antibiotikë. Mjekët thanë në raport: “Plaga e tij dukej se përmirësohej por ndryshimet ishin shumë të dhim.bshme”.

Ata morën vendimin që të kishin një operacion edhe më të madh për të hequr organin de për të rregulluar hernien. Në ditën e tij të tetë në spital, burri u dërgua përsëri në sallën e operacionit për operacione plastike. Përmirësimet e tij u vunë re pas katër javësh.- Marrë nga Daily Mail- Përshtati ShkodraNews