Shkoi në Lushnje, Edi Ramës i ndodh e papritura, surpriza e hidhur që i kishin përgatitur

Ditën e sotme kryeministri Edi Rama vazhdoi fushaten ne Lushnje.

Megjithate duket se kjo vizite kishte pergatitur disa surpriza te hidhura per te.

Qytetarët lushnjarë i thonë “ik” Edi Ramës. Ndërsa ai po organizonte takimin elektoral në qytet, ishin me qindra të tjerët të cilët ishin mbledhur më larg dhe ku i kërkonin që të largohej nga pushteti.

Duket se ata janë kundër drejtimit të qeverisë nga ana e tij, realitetit që ka krijuar, vjedhjes së votave dhe krimit të organizuar.

Kërkesa e tyre është që të zhvillohen zgjedhje të drejta dhe të ndershme. Ndërsa Rama ishte duke folur, nga larg dëgjoheshin thirrjet e qytetarëve: “nuk ka zgjedhje pa PD”.