Shkon në emision, por shtanget nga publiku. Gratë i vënë përpara Artur Zhejit…

Një surprizë i ka ndodhur Artur Zhejit në studion e emisionit, kur disa nga gratë e publikut kishin sjellë për moderatorin bukën e përgatitur vetë në shtëpitë e tyre.

Jo vetëm kaq, një furrxhi i Krujës në bukë ishte përpjekur të vendoste dhe logon e emisionit.

Shikoni videon ketu