Shkon te shtëpia e shoqes dhe hidhet nga dritarja, dalin detajet e para pas ngjarjes së rëndë

Zhvillime të çuditshme në hetimin e v.d.ekjes së një vajze me prejardhje australiane, e cila ra nga kati i gjashtë i një apartamenti pranë Piazza Re di Roma, në jug të kryeqytetit.

Me hipotezën e nxitjes për të kryer v.etë.v.rasje prokurori i Romës ka hapur një dosje hetimore mbi v.d.ekjen e 17 vjeçares e cila u rrëzua mbrëmë nga kati i gjashtë i një ndërtese në Via Pomezia, në zonën King Street të Romës, dhe v.diq këtë mëngjes spital.

Vajza para se të v.diste raportoi se ajo ishte për..dhunuar nga një shofer taksie.

Vajza australiane, e cila jetonte në Romë me familjen e saj, shpesh shkonte në shtëpinë e mikes së saj, një studente 19 vjeçare, ku ndodhi tragjedia dje./Përktheu: ShkodraNews