Shkoni kur binte errësira, i gjenin në gjumë. Teknikat e grupit të shqiptarëve që mbanin me vete shkopa dhe…

Nje grup hajdutesh eshte goditur nga policia italiane ne Torino, ku pas hetimeve u zbuluan se paku 17 raste grabitjesh ne banesa.

Mes et arrestuarve jane edhe shqiptare edhe italiane, por ende nuk behen te ditur emrat e tyre.

Mediat fqinje shkruajne se ata shkonin neper banesa, qe i piketonin qe me pare, duke perfituar nga momentet e nates, kur pronaret ishin ne gjume.

Kryesisht grabisnin banesa qe ishin disi te izoluara, per te mos u pare nga persona te tjere, nderkohe qe me vete mbanin shkopinj dhe thika qe te vepronin nese diktoheshin nga pronaret e shtepive.

Policia ka dokumentuar 17 raste grabitjesh ne Torino, në provincat e Biella, Novara dhe Perugia.

Ata merrnin nga banesat sende floriri, ora, bizhu dhe para te thata, shpesh edhe makinat dhe largoheshin.