Sho.kon Sali Berisha: Pl.umbi më erdhi të dritarja, isha në zyrë, xhami u bë vrimë dhe…

Ka habitur me deklaratat e sotme Sali Berisha. teksa po fliste për ngjarjet e 21 janari, ku u vr.an.ë me duar në xhepa te bulevardi ‘Dëshmorët e Kombit’ 4 protestuesit Ziver Veizi, Hekuran Deda, Faik Myrtaj dhe Aleks Nika, ish-kryeministri thotë se xhami i dritares së zyrës së tij është bërë vri.më nga plu.mb.i.

“Asnjë prej tyre nuk është vr.arë me urdhër. Në mënyrë absolute janë vr.a.rë kur është qëlluar në ajër. Ata (Protestuesit) kanë qëlluar me çdo mjet. Unë kam qenë në zyrë dhe xhami i dritares sime është bërë vr.im.ë nga plumbi.

Po e rrethove tjetrin matu mirë. Garda i ka qëlluar në përputhje me ligjin. Ligjin e kanë bërë socialistët. Ata (4 të vr.a.rët) kanë marrë atë që kanë merituar”, ka thënë ndër të tjera ish-kryeministri Sali Berisha.