“Shoku im e tërboi në shtrat të dashurën time, unë e kam të vogël…”, djali në hall pas s.eksit tresh, tani kërkon ndihmë për…E dashur Deidre,
Unë jam marrëzisht i afeksionuar pas të dashurës time dhe e ndiej që edhe ajo më pëlqen, por ajo që nuk shkon në lidhjen tonë është “koha” kur vjen puna tek s.eksi.Performanca ime në shtrat është shqetësuese.Një ditë mendova se do të ishte një ide e mirë të provonim një marrëdhënie treshe për ta ndihmuar të dashurën të përjetonte një orgazmë, e provuam, por kjo përvojë më ka bërë të dyshoj edhe më shumë tek vetja ime.

Unë jam 21 vjeç, ajo është 19. S.eksin me të e fantazoja si i çmendur. Herën tonë të parë, unë isha aq i entuziazmuar që gjithçka përfundoi si “flash” për mua.

Ajo tha se ishte OK-ej dhe madje edhe qeshëm për këtë. Por gjërat nuk u përmirësuan herët e tjera.

Unë arrij të “zgjas” vetëm 40 sekonda maksimumi kur bëjmë s.eks. Ajo kurrë nuk arrin org.azëm gjatë marrëdhënieve s.eksuale dhe unë ndjehem sikur nuk dua ta bëj të kënaqet.

Një ditë ne provuam s.eksin tresh me shokun tim më të mirë. E dashura ime në fillim ngurroi për idenë, por më pas ra dakord ta provonte.

U trondita…Pashë se si shoqja ime tërbohej nga kënaqësia me të.

Ajo tani thotë se nuk dëshiron ta përsërisim këtë gjë. Por unë ende nuk mund t’i jap asaj një org.azmë dhe tani ndihem i papërshtatshëm për shkak të madhësisë së pe.nisit tim.