Shp.ërthen keq Myslim Murrizi, lëshon gojën: Mua më rr.uan K… Rama dhe…

Ka shp.ërthyer keq deputeti Myslim Murrizi ndaj një komenti të bërë në rrjetet sociale nga një qytetar.

Ai ka publikuar sot listën e deputetëve që kanë votuar pro dhe kundër ligjit të propozuar nga ai që kishte si synim ndalimin e kandidimit për personat që kanë qenë pjesë e administratës gjatë sistemit komunist.

Te ky postim një qytetar i shkruan se Edi Rama e ka gënjyer dhe i kujton se çfarë i ka thënë deputetit që një vit më parë. Por këtij reagimi ligjvënësi opozitar i është përgjigjur ashpër dhe me një fjalor jashtë etike.

“Ta kam then para 1 viti se do ta fus Edi Rama dhe kjo u ba rralitet ni qen që leh në derën e huaj e han ujku suksese në jet Z Murrizi”, i shkruan qytetari.

“Mua më rruan K… rahu rama dhe spurdhjakë mender demokratikas hajdutë”, i kthehet deputeti në koment qytetarit.