Shp.ërthimi me 200 të vd.ekur në Liban, mësohen zhvillimi i bu.jshëm i minutave të funditSituata e krijuar në Liban pas shp.ërthimit të fuqishëm të 4 gushtit ka sjellë më në fund edhe dorëheqjen e Qeverisë.Deri më tani Ministri i Drejtësisë në Liban, Marie Claude Najm, Ministri i Informacionit Manal Abdel Samad dhe Ministri i Mjedisit Damianos Kattar të gjithë kanë dhënë dorëheqje nga postet e tyre.Ndërkohë Ministri i shëndetësisë, Hamad Hasan është shprehur se dorëheqjen e kemi dhënë si një detyrim ndaj popullit.

Pritet që nga momenti në moment të ketë një dalje për mediat të Kryeministrit të vendit.