Shpërthim i fuqishëm në Shkodër

Nje bombul gazi ka shperthyer ne lagjen Qafe Hardhi teShkodres. Sipas te dhenave te para nga vendi i ngjarjes behet me dije se si rezultat i shperthimit te bombules se gazit ka deme materiale por fatmiresisht pa te lenduar.

Ngjarja u regjistrua ne banesen e shtetasit Fatmir Marku, ngjitur me shtepine e nje prej prokuroreve te Shkodres. sherbimi zjarrfikes nderhyri ne kohe duke shmangur nje tragjedi, pasi bombulat e gazit jane tejet te rrezikshme. Ende mbeten te paqarta shkaqet e shperthimit te saj. Shitja dhe tregtimi i bombulave te gazit ende ne vendin tone kryhet jashte cdo standarti duke perbere rrezik serioz per jeten e qytetareve./ShkodraNews