Shqipëria në alarm! E frikshme çfarë po ndodh para ambasadës gjermane

Gjendje me të vërtetë shqetësuese.

Ajo që ekspertët e kishin paralajmëruar prej kohësh, aktualisht po ndodh.

Shqiptarët po braktisin pasivisht vendin e tyre.

Në ambasadat e vendeve perëndimore në Tiranë ka ende radhë pritje njësoj së në vitet ’90. Shqiptarët po ikin nga sytë këmbët për shkak të mungesës së shpresës, keqqeverisjes dhe korrupsionit.

Fotot që shihni më poshtë janë shkrepur sot pranë ambasadës gjermane në Tiranë. Dhjetra të rinj po presin në radhë për viza pune drejt Gjermanisë.

Është pak a shumë e njëjta situatë cdo ditë. 5 vitet e fundit është rritur numri i atyre që janë larguar nga vendi.

Të gjitha sondazhet e organizatave vendase dhe të huaja kanë nxjerrë se në masë të madhe shqiptarët duan të largohen në emigracion për një jetë më të mirë.