Shqiptarët po ikin, momentet e dhimbshme kur ndahet vëllai nga vëllai në stacionin e autobusëve

Gjithnjë e më shumë shqiptarë po largohen nga vendi i tyre me shpresën se do të gjejnë një jetë më të mirë. Por do Zoti u qëllon kështu.

E duket se Gjermania me politikat e fundit për emigrantët ka përthithur një numër të madh shqiptarësh.

Një prej tyre është edhe ky burrë.

Ora 9 e mëngjesit në stacionin e autobusëve në Gostivar. Përqafime dhe lot. Vëlla me vëlla po ndahen, e kur do të takohen serish asnjëri nuk e di.

Valixhet i kanë bërë gati për t’u nisur drejt Gjermanisë, ose në ndonjë shtet tjetër të Evropës, nuk ka rëndësi, ku të gjejnë punë.

Familjarët vështirë po i përballojnë ndarjet me më të dashurit e tyre

Ndiqeni videon për ma shumë: