Shqiptarja shkon te burri në Itali, por më pas i ndodhi…Mediat zbulojnë historinë e rëndëAnëtarët e një familje shqiptare kane rezultuar pozitiv me Covid në Terni të Italisë.Mediat italiane shkruajnë se shkak është bërë kthimi nga Shqipëria i një 53-vjeçareje e cila e kishte marrë k.oronav.irusin në vendin e saj dhe për pasojë infektoi edhe familjarët.Ajo kishte qëndruar për disa ditë në Shqipëri  dhe me të mbërritur në Itali, të parët që infektoi ishin fëmijët e saj 14 dhe 22-vjeç, si dhe bashkëshortin.

Familja shqiptare është e karantinuar në shtëpi pa simptoma.