Shtang Rudina Hajdari dhe flet me emra: Fantazinë e shfrenuar s*ksuale e kam pasur me…Mbrëmjen e sotme Rudina Hajdari është e ftuar në Shiko Kush Luan, ku i është bashkuar disa prej sfidave të këtij spektakli.Ajo i është përgjigjur sfidës për të treguar se më kë e ka pasur fantazinë s*ksuale, duke treguar një emër të një personazhi publik.Ajo zgjodhi që për hir të lojës, të zgjedhë aktorin më famë botërore Brad Pitt.