“Shtatori do të jetë shumë i keq”, paralajmërimi b.ombë për politikën shqiptare: Agjencitë sekrete janë në dijeni se…

Deputeti Lefter Maliqi paralajmëroi se muaji Shtator do të jetë shumë i ashpër per kryeministrin Edi Rama.

Sipas tij, ndërkombëtarët dhe agjencitë inteligjente perëndimore janë në dijeni të korrupsionit dhe aferat e Ramës dhe se po bën përpjekje për të kapur gjithçka përfshirë edhe mandatin e tretë.

“Unë di që nuk ka opozitë parlamentare, por një shtojcë e Edin Ramës. Marrëveshjen e 5 qershorit e mbështeti sekretari Pompeo, numri 2 i partisë së Merkel. Është elementi kryesor që ka kërkuar PE. Jemi 11 deputetë me qëndrim stoik, që nujik jemi pjesë e Ramës dhe e opozitës patericë e mazhorancës. Është një gropë që poi bëhet PD-së dhe ky e di shumë mirë. Unë mendoj se Rama ose kërkon destabilimi, mendoj se shtatori do të jetë shumë i keq për Ramën. Nëse faktori ndërkombëtar nuk e vendos, dhe nëse ky vendos në kokën e vet për të penguar koalicionet, sigurisht që opozitën e bashkuar e shikoj që ngrihet dhe të vendosi pikat mbi “i”.

Por mendoj se ndërkombëtarët do të hyjnë deri më 31 korrik. Ky është një mashtrues i madh, e njohin edhe ndërkombëtarët.

Mendoni se është Tahiri ai që po sorollatet, po kush është pas dhe rreth tij? Ky tha pavarësisht se jo me gojë, po a kujtoni se e shembi Teatrin Veliaj, jo i ka thënë Rama. Ka ndodhur me të gjitha forcat politike, por i këtij është aq i madh sa nuk e di ku i çon. Më thoni një km rrugë që ka bërë.”, tha Maliqi.